Пошта Србије - Руководство са управницима пошта у Суботици

10.8.2022.

Руководство са управницима пошта у Суботици

Вршилац дужности директора ЈП „Пошта Србије“, Зоран Ђорђевић, директор и заменик директора Функције поштанске мреже, Дејан Шијак и Виктор Костић, данас су у седишту Регионалне радне јединице у Суботици одржали састанак са управницима пошта из Суботице и Сомбора у циљу упознавања запослених са актуелним пројектима и новинама у Предузећу.

Ђорђевић је, између осталог, управнике упознао са системом награђивања кроз систем стимулација и корекција зараде, као и начин обрачуна прековремених сати. Директор је, говорећи и о осталим актуелним питањима, најавио је да ће у наредним данима сви запослени који раде на одређено време дуже од две године, након обављеног тестирања добити уговоре о раду на неодређено време. Он је нагласио да Пошта Србије мора да буде модерна компанија која пружа услуге у свим сегментима, због чега се убрзано ради на дигитализацији и увођењу нових услуга.

Директор Функције поштанске мреже Дејан Шијак и његов заменик Виктор Костић упознали су управнике са даљим плановима развоја поштанске мреже, обнављањем доставне флоте новим возилима која су набављена путем оперативног лизинга и детаљно су објаснили правилник о сврставању пошта у редове.

У оквиру раније утврђеног плана за одржавање састанака са свим управницима пошта у целој земљи, наредни састанак биће одржан у Зрењанину.