Пошта Србије - Одржан састанак пословодства и синдиката

5.8.2022.

Одржан састанак пословодства и синдиката

Вршилац дужности директора ЈП „Пошта Србије”, Зоран Ђорђевић, заједно са делом пословодства, одржао је састанак са синдикатима који су активни у Предузећу. На састанку одржаном у РПЛЦ-у у Земуну, Ђорђевић је на почетку обавестио присутне да ће у наредним данима сви запослени који раде на одређено време дуже од две године, након обављеног тестирања добити уговоре о раду на неодређено време.

На састанку је било доста питања везаних за разне области. Ђорђевић је одговарајући на питања подвукао и посебно појаснио систем корекција и стимулација, као и начин за обрачун прековремених сати и истакао да је посебна пажња руководства усмерена на даље унапређење материјалног положаја и здравља запослених. Тема састанка били су и услови добровољног одласка из Предузећа, као и активности на побољшању услова рада.

Састанку су присуствовали представници Синдиката ПТТ Србије, Синдиката ЈП ПТТ саобраћаја „Независност“, Самосталног синдиката поштанских радника и синдикaта „Солидарност“ Поште Србије, а наредни састанак планиран је за другу половину септембра, односно након састанка са Министарством финансија.