Пошта Србије - Пошта Србије и Кнез петрол потписали уговор о пословној сарадњи

15.7.2022.

Пошта Србије и Кнез петрол потписали уговор о пословној сарадњи

Зоран Ђорђевић, в.д. директора ЈП „Пошта Србије” и Златко Аничић, генерални директор „Кнез петролa” потписали су уговор о пословној сарадњи који ће омогућити ширење поштанске мреже путем уговорних пошта у оквиру система бензинских станица ове нафтне компаније.

„У складу са растућим потребама и савременим захтевима корисника који траже да им све услуге, па и услуге Поште, буду што доступније, Пошта Србије убрзано ради на ширењу поштанске мреже, а један од начина је и наш иновативни концепт отварања уговорних пошта у сарадњи са пословним партнерима широм земље. Тако ће ускоро, поред поштанских шалтера који већ пружају услуге у водећим трговинским ланцима, корисницима бити доступне поштанске услуге и на бензинским станицама Кнез петрола, једине домаће нафтне компаније. На овај начин Пошта Србије као једна од водећих националних компанија реализује своју друштвено одговорну улогу са два аспекта – омогућавамо раст привреде обезбеђујући партнерима додатне приходе кроз сарадњу са Поштом и доприносимо смањењу незапослености кроз стварање услова за нова запошљавања у оквиру уговорних пошта”, изјавио је Зоран Ђорђевић, в.д. директора ЈП „Пошта Србије”.

На бензинским станицама Кнез петрол корисницима ће бити доступни и савремени пакетомати Поште Србије – нова услуга заснована на дигитализацији пословних процеса, која ће омогућити грађанима да своје пошиљке подижу на комфоран начин, у време и на месту које њима одговара. У оквиру сарадње дефинисане уговором између Поште Србије и Кнез петрола, први пакетомат постављен је на премиум бензинској станици Кнез петрол, која је свечано отворена у Шимановцима, у улици Капетана Светислава Крстића 2.