Пошта Србије - Одржани састанци са управницима пошта у Крагујевцу, Краљеву и Крушевцу

22.6.2022.

Одржани састанци са управницима пошта у Крагујевцу, Краљеву и Крушевцу

Данашњим састанцима у седиштима регионалних радних јединица „Крагујевац, Јагодина, Крушевац“, „Краљево, Чачак“ и у подручној јединици „Крушевац“, в.д. директора Поште Србије Зоран Ђорђевић наставио је састанке са управницима пошта, према раније утврђеном плану.

Састанцима су присуствовали заменик директора Функције поштанске мреже Виктор Костић, директори радних јединица „Крагујевац, Јагодина, Крушевац“ и „Краљево, Чачак“ Душан Вранић и Ненад Нерић, и помоћник директора РРЈ у подручној јединици „Крушевац” Никола Филиповић.

Ђорђевић и Костић су у разговору са управницима разменили искуства о актуелним новинама - ротацији управника и сврставању пошта у редове и упознали запослене са оперативним плановима и актуелним пројектима који се односе на унапређење поштанско-логистичког система, ширење мреже и нове услуге. Ђорђевић је говорио и о имплементацији новог система за планирање рута поштара и достављача „Мобилни поштар“, као и о могућности остваривања додатног прихода за запослене у Пошти Србије, ангажовањем на пословима посредовања у продаји кредита и других производа Banca Intesa ад, односно посредовања у продаји услуга Телекома Србија ад, у оквиру зависног привредног друштва PostPro.