Пошта Србије - Директор Ђорђевић са управницима пошта у Чачку и Ужицу

13.6.2022.

Директор Ђорђевић са управницима пошта у Чачку и Ужицу

Зоран Ђорђевић, в.д. директора Поште Србије, наставио је данас обиласке и посете радним јединицама широм Србије, према раније утврђеном плану. Одржани су састанци у седишту Радне јединице „Ужице, Шабац, Ваљево” и у Подручној јединици „Чачак” са управницима свих пошта са територије Ужица и Чачка.

Присуствовали су извршни директор Милош Ђурић, директор и заменик директора Функције поштанске мреже Дејан Шијак и Виктор Костић, директори радних јединица „Ужице, Шабац, Ваљево” и „Краљево, Чачак” Слободан Шиљковић и Ненад Нерић, и директор Подручне јединице „Чачак” Драган Радивојевић.

Директору Ђорђевићу предочене су актуелности из домена пословања ових организационих јединица, потребе са терена и досадашње активности и искуства поводом новина у раду – ротације управника и новог уређења за сврставање пошта у редове. Интересовање је исказано и за пројекте модернизације пошта на овом подручју, ширење и обнову пословница и доставних возила.

Директор Ђорђевић говорио је о оствареном напретку у оквиру актуелних пројеката и даљим плановима који се односе на цео поштанско-логистички систем, као и на специфичне тачке за интервенције на локалу. Објаснио је план имплементације и очекивања од пројекта „Мобилни поштар” и предности увођења новог система за планирање рута поштара и достављача.

Посете регионалним радним и подручним јединицама и састанци са управницима свих пошта у целој земљи наставиће се у наредном периоду.