Пошта Србије - Пошта на догађају Прихватилишта за децу Београда

16.5.2022.

Пошта на догађају Прихватилишта за децу Београда

Пошта Србије придружила се традиционалном догађају и дружењу које поводом Међународног дана породице организује Прихватилиште за децу Београда. На догађају су поред деце из домова и института система социјалне заштите, београдских вртића, основних и средњих школа и факултета, учествовале и институције од значаја за свакодневно функционисање заједнице.

Пошта је овом приликом представила  нове униформе, возила и пратеће садржаје који чине поштарски позив. На манифестацији су учествовали и представници Министарства одбране, Министарства унутрашњих послова, Криминалистичко-полицијског универзитета, Ватрогасно-спасилачке службе, ЈКП „Зеленило-Београд“, Водовод и канализација, Градски завод за хитну медицинску помоћ и многи други.

Директорка Прихватилишта Данијела Стојковић истакла је да нас овај датум подсећа на важност и значај породице кроз игру, дружење, песму и спорт, након чега су се присутнима обратили и председник ГО Звездара Владан Јеремић и градска секретарка за социјалну заштиту  Наташа Станисављевић.