Пошта Србије - Нова еколошка амбалажа за Пост експрес пошиљке

30.4.2022.

Нова еколошка амбалажа за Пост експрес пошиљке

ЈП „Пошта Србије” у духу друштвено-одговорног пословања и праксе, а пратећи политику Владе Републике Србије за заштиту животне средине, уводи типизирану брендирану амбалажу од рециклираног материјала за Пост експрес пошиљке, коју у употребу и продају уводи 1. маја 2022. године.

Овим пројектом Пошта Србије активно доприноси смањењу загађења и очувању животне средине, а овакве и сличне пројекте планира и убудуће. Нова типизирана брендирана амбалажа за паковање Пост експрес пошиљака је амбалажа од рециклираног материјала, са различитим врстама полиетиленских и картонских коверата у понуди, од 1. маја ће се наћи у продаји у поштама дефинисаним за пријем Пост експрес пошиљака http://www.postexpress.rs/struktura/lat/usluge/prijem-danas-za-sutra-a-z.asp.

Распон цена нове типизиране брендиране амбалаже је од 9,00 до 30,00 динара, најнижу цену – 9,00 динара имаће полиетиленски коверат без џепа типа А, док ће се картонски коверат са џепом типа Б, продавати по цени од 30,00 динара. У наведеном распону цена крећу се и друге коверте у понуди, полиетиленске коверте типа Б и Ц и картонски коверат типа Б без џепа.