Пошта Србије - Jавни конкурс за запошљавање у Пошти Србије отвара се 4. маја

26.4.2022.

Jавни конкурс за запошљавање у Пошти Србије отвара се 4. маја

ЈП „Пошта Србије” Београд, покреће стални јавни конкурс за запошљавање кандидата на целој територији Републике Србије, почев од 4. маја 2022. године. Услед ширења асортимана услуга и развијања мреже пословница, актуелне су потребе за запошљавањем нових извршилаца на позицијама возача, поштара, достављача и шалтерских радника.

За ова радна места у пословницама широм земље, на конкурс имају прилику да се пријаве сви заинтересовани кандидати из целе Србије, у једноставном онлајн поступку, а све пријаве биће пажљиво размотрене и обрађене. Кандидати који уђу у ужи избор, биће позвани на професионалну селекцију.

За потребе реализације конкурса, Пошта Србије креирала је на корпоративном сајту страницу http://konkurs.posta.rs/, где ће бити доступне све информације, услови конкурса и образац за пријаву. Ова страница остаће стално активна и служиће будућим потребама оглашавања и информисања о отвореним могућностима за запошљавање, као и стално отворена за континуирану пријаву кандидата заинтересованих за рад у Пошти Србије, чије пријаве ће бити разматране према актуелним потребама.

Пошта Србије међу најстаријим је и највећим јавним предузећима у Србији, чији колектив броји око 15.000 запослених. Поред стабилног и успешног пословања, Пошта Србије је атрактиван, поуздан и одговоран послодавац, који пословне успехе гради на квалитету људских ресурса, иновацијама и талентима, али и дугорочној стратегији да привуче и задржи најбоље кандидате и да се заједно са запосленима даље изграђује и развија.