Info - Servisne informacije

Novi izdvojeni šalter pošte 11420 Smederevska Palanka 1, na adresi Vuka Karadžića 25, u okviru poslovnog prostora namenjenog pružanju usluga građanima u SO Smederevska Palanka, počinje sa radom u četvrtak 18. novembra.

Izdvojeni šalter obavlja usluge platnog prometa – uplate i isplate, prijem pismonosnih pošiljaka u unutrašnjem i međunarodnom poštanskom saobraćaju, prodaju vrednosnica i komisione robe.

Radno vreme šaltera je od 8 do 15 časova radnim danima.

Nova pošta 11083 Beograd 144, na adresi Prve pruge 1 u Zemunu, počela je sa radom u ponedeljak 15. novembra. Pošta obavlja prijem, isporuku i dostavu pošiljaka, usluge novčanog poslovanja i menjačkih poslova.

Radno vreme je od 8 do 19 časova radnim danima, a subotom od 8 do 15 časova.

Isplata penzija za oktobar 2021. godine za korisnike iz kategorije zaposlenih, počinje u sredu 10. novembra: za korisnike koji penziju primaju preko tekućih računa, za korisnike kojima se isplata penzija vrši putem naloga za isplatu dostavom na kućne adrese ili na šalterima pošta, kao i za korisnike kojima se isplata penzija vrši putem naloga za isplatu sa tekućih računa dostavom na kućne adrese ili na šalterima pošta.

U četvrtak 11. novembra 2021. godine, na državni praznik Dan primirja u Prvom svetskom ratu, radiće dežurne pošte u Beogradu, Nišu, Novom Sadu, Kragujevcu i drugim većim gradovima, kao i pošte na graničnim i administrativnim prelazima – ukupno 39 pošta u Srbiji.

U Beogradu, pored Glavne pošte u Takovskoj 2, i pošte na aerodromu Nikola Tesla, koje će raditi uobičajeno – non-stop, radiće i pošte u tržnim centrima i druge dežurne pošte.

Dežuraće i pošte u Zrenjaninu, Pančevu, Somboru, Sremskoj Mitrovici, Šapcu i na Zlatiboru.

Po neizmenjenom radnom vremenu, radiće pošte na graničnim i administrativnim prelazima – non-stop, osim pošte na Graničnom prelazu Čukarka, koja radi od 7 do 18.30 časova.

Spisak pošta koje će dežurati tokom praznika možete videti ovde.

Od ponedeljka 8. novembra 2021. godine, za više od 150 najvećih pošta u Srbiji produžava se radno vreme sa korisnicima tokom radnih dana, od ponedeljka do petka. Umesto do 19, ove pošte će ubuduće raditi do 20 časova radnim danima. Tokom vikenda i praznika pošte koje su u te dane radile do 19 časova ubuduće će raditi do 20 časova.

Pregled svih pošta koje će od ponedeljka raditi duže, možete pogledati ovde.