Info - Servisne informacije

Od danas, 19. 4. 2021. godine, pošta 11222 Beograd 89 radi na novoj lokaciji u naselju Jajinci – Bulevar JNA 56.

Radno vreme pošte ostaje nepromenjeno: od ponedeljka do petka od 8.00 do 19.00 časova, a subotom od 8.00 do 13.00 časova.

Pošta se do sada nalazila u Bulevaru JNA 98.

Od danas, 12. aprila 2021. godine, ponovo rade pošte koje se nalaze u trgovinskim centrima otvorenog i zatvorenog tipa, a koje su bile privremeno zatvorene u skladu sa Naredbom o radnom vremenu i prostornim ograničenjima za vreme nepovoljne epidemiološke situacije tokom trajanja zarazne bolesti kovid 19.

Spisak pošta u tržnim centrima

Danas,  8.4.2021. godine, počeo je sa radom Lokalni poštansko-logistički centar 22200 Sremska Mitrovica.

LPLC 22200 Sremska Mitrovica nalazi se na adresi Kralja Petra I Karađorđevića 4 u Staroj Pazovi.

Usled ograničenog kapaciteta u vazdušnom saobraćaju o čemu je Poštu Srbije obavestio avio prevoznik, privremeno je obustavljen međunarodni poštanski saobraćaj za Australiju.

Podsećamo da, usled ograničenog avio-saobraćaja kao posledice mera koje se na globalnom nivou sprovode u cilju sprečavanja širenja virusa SARS-CoV-2, međunarodni poštanski saobraćaj otežano funkcioniše u celom svetu.

Zbog ograničenja u transportu pošiljaka, kao i organizacije rada pojedinačnih poštanskih operatora, moguća su kašnjenja ili obustave u poštanskom saobraćaju prema pojedinim zemljama.

Spisak zemalja u koje je moguće slati poštanske pošiljke

U skladu sa najavljenim merama Kriznog štaba za zaštitu zdravlja stanovništva od zarazne bolesti kovid-19, od srede 17. marta do nedelje 21. marta, pošte u Srbiji, osim pošta i izdvojenih šaltera koji se nalaze u trgovinskim centrima, radiće po uobičajenom režimu, uz striktno poštovanje propisanih mera zaštite.

Pošte i izdvojeni šalteri u otvorenim i zatvorenim trgovinskim centrima će u navedenom periodu biti zatvoreni.

JP „Pošta Srbije” poziva sve korisnike da se pridržavaju preporučenih mera zaštite i drže distancu u skladu sa propisanim merama.