Pravnim licima koja imaju potrebu za distribucijom pošiljaka mase od 50 do 100 kilograma, dostupna je logistička usluga (prevoz paletizovane robe i koleta) Pošte Srbije. Za ovu vrstu pošiljaka, u saradnji sa svakim pojedinačnim korisnikom, kreiramo optimalna individualna poslovna rešenja u skladu sa raspoloživim kapacitetima i ugovorenim rokovima uručenja.

Za pravna lica su dostupne i nestandardne Post Express usluge za pošiljke mase od 20 do 50 kilograma, kao i za pošiljke sa dimenzijama preko 60h50h50cm i one su predmet posebnog ugovora.

Standardne Post Express usluge dostupne su i fizičkim i pravnim licima, u skladu sa cenovnikom Post Express usluga i one obuhvataju slanje pošiljaka mase do 20 kilograma i dimenzija do 60h50h50cm, sa opcijama isporuke „Danas za danas“ i „Danas za sutra“ sa rokom uručenja nardnog dana do 12 odnosno 19 časova.

Pravna lica, koja imaju potrebe za logističkom uslugom, odnosno nestandardnom Post Express uslugom, upit mogu poslati mejlom na usluge@posta.rs

Povodom nastupajućih praznika: Prvi maj – Međunarodni praznik rada i verskog praznika pravoslavni Uskrs, neradni dani biće od 30. aprila do 4. maja.

U pomenute dane radiće samo dežurne pošte čiji spisak možete videti ovde.

Pošta Srbije parcijalno je obnovila međunarodni poštanski saobraćaj za Australiju.

Od utorka, 20. aprila, u poštama će se ponovo obavljati prijem EMS pošiljaka i avio pismonosnih pošiljaka za Australiju.

Spisak destinacija u koje je moguće slati poštanske pošiljke

Od danas, 19. 4. 2021. godine, pošta 11222 Beograd 89 radi na novoj lokaciji u naselju Jajinci – Bulevar JNA 56.

Radno vreme pošte ostaje nepromenjeno: od ponedeljka do petka od 8.00 do 19.00 časova, a subotom od 8.00 do 13.00 časova.

Pošta se do sada nalazila u Bulevaru JNA 98.

Od danas, 12. aprila 2021. godine, ponovo rade pošte koje se nalaze u trgovinskim centrima otvorenog i zatvorenog tipa, a koje su bile privremeno zatvorene u skladu sa Naredbom o radnom vremenu i prostornim ograničenjima za vreme nepovoljne epidemiološke situacije tokom trajanja zarazne bolesti kovid 19.

Spisak pošta u tržnim centrima