U renoviranom objektu, prijatnijem i za korisnike i za zaposlene, 17. avgusta je ponovo počela sa radom pošta 36313 Karajukića Bunari.

Ova pošta se nalazi na centralnom delu Pešterske visoravni. Pokriva područje gornjeg Peštera, na nadmorskoj visini oko 1.130 metara, poznato po izuzetno oštroj klimi sa dugim i hladnim zimskim periodima.

Pristupačne poštanske usluge veoma znače za lakšu svakodnevicu 390 domaćinstava, odnosno oko 1.300 stanovnika naselja Ugao, Karajukića Bunari, Poda, Boljare, Buđevo, Bioc, Krnja Jela, Tuzinje, Rastenoviće, Doliće, kao i za efikasnije funkcionisanje 29 pravnih lica sa teritorija opština Sjenica i Tutin.

Dostavna pošta 24210 Bajmok, čiji su kapaciteti tri šaltera i tri rejona, danas je dočekala korisnike u novom ruhu.

Oko 7.500 žitelja i 300 pravnih lica ovog bačkog mesta kraj mađarske granice, dobili su modernu i funkcionalnu poštu, koja im stoji na raspolaganju kako za klasične tako i za savremene poštanske i platne servise radnim danima od 7 do 17 časova, a subotom od 7 do 12 časova.

Ulaganjem od oko 4,5 miliona dinara u renoviranje i opremanje bajmočke pošte, Javno preduzeće „Pošta Srbije” potvrđuje opredeljenje da unapređuje kvalitet svoje mreže i usluga, čineći ih jednako pristupačnim za sve stanovnike Srbije, čime prezentuje društveno-odgovornu poslovnu praksu i doprinosi ravnomernom regionalnom razvoju.

Jedan od najpristupačnijih javnih servisa, Pošta Srbije, obradovala je svoje korisnike novim odredištem za usluživanje na Zvezdari.

Danas je otvorena savremena pošta prijemno-isporučnog tipa 11056 Beograd 154 u ul. Dimitrija Tucovića 148.ž

Svima koji dođu u novu poslovnicu po poštanske ili platne usluge, na raspolaganju su tri šaltera, i to radnim danima od 8 do 19 časova, a subotom od 8 do 14 časova.

Novootvorena pošta će opsluživati približno 15.000 stanovnika u 5.515 domaćinstava, kao i 1.036 pravnih lica koja posluju u ovom delu Beograda.

Danas su korisnicima poštanskih i platnih usluga otvorena vrata renovirane poslovnice u Kaluđerici. Pošta na adresi Kralja Petra Prvog 7a opslužuje oko 27.000 stanovnika ili 7.300 domaćinstava, kao i više od 1.800 pravnih lica koja posluju u ovom naselju opštine Grocka.

U moderno opremljenom i komfornijem prostoru, na četiri šaltera, korisnici mogu da dobiju sve vrste klasičnih i savremenih usluga radnim danima od 8 do 19 časova, a subotom od 8 do 14 časova.

Pošta 11130 Kaluđerica je zadužena i za dostavu u ovom delu Beograda, koja je organizovana kroz deset dostavnih rejona i dva rejona specijalizovane dostave.

Otvaranje renovirane pošte u Kaluđerici još jedan je dokaz posvećenosti Pošte Srbije ne samo da širi svoju poslovnu mrežu već i da konstantno poboljšava njen kvalitet, prateći potrebe i korisnika i zaposlenih.

Od Svetskog poštanskog saveza obavešteni smo da se prekid poštanskog saobraćaja sa Bolivijom nastavlja do 31. marta 2018. godine.