Pošta Srbije ponovo je uspostavila međunarodni poštanski saobraćaj sa Jermenijom, Senegalom i Urugvajem. U skladu sa aktuelnim mogućnostima prenosa i dostave pošiljaka, Pošta otprema pošiljke ka 77 zemalja.

Podsećamo da, usled ograničenog avio saobraćaja, kao posledice mera koje se na globalnom nivou sprovode u cilju sprečavanja širenja virusa SARS-CoV-2, međunarodni poštanski saobraćaj otežano funkcioniše u celom svetu. Zbog ograničenja u transportu pošiljaka, kao i organizacije rada pojedinačnih poštanskih operatora, moguća su kašnjenja ili obustave u poštanskom saobraćaju prema pojedinim zemljama.

Spisak zemalja u koje je moguće slati poštanske pošiljke

PJ „Požarevac”  objavljuje oglas o javnoj prodaji robe sadržane u neisporučivim pošiljkama kojima je istekao rok čuvanja, koja će biti održana 05.08.2020. godine sa početkom od 11.00 časova, u prostorijama Područne jedinice „Požarevac”, ulica Jovana Šerbanovića br. 3, Požarevac. Spisak robe možete pogledati ovde

RRJ „Kragujevac, Jagodina, Kruševac” – sedište RRJ Kragujevac, objavljuje javnu prodaju neisporučivih pošiljaka, koja će biti održana 08.07.2020. godine sa početkom od 11.00 časova, u prostorijama RRJ Kragujevac, sala za sastanke 412, ulica Kralja Petra I br. 30, Kragujevac.

Područna jedinica Kruševac objavljuje javnu prodaju neisporučivih pošiljaka koja će se organizovati 08.07.2020. godine u 11 časova u prostorijama pošte 37000 Kruševac (mala sala), ulica Nemanjina br. 2, Kruševac.

Radna jedinica „Zemun” objavljuje javnu prodaju neisporučivih pošiljaka koja će se organizovati 06.07.2020. godine u 12 časova u prostorijama RJ „Zemun” ulica Glavna br. 8.