U skladu sa merama koje kontinuirano sprovodimo radi obezbeđivanja adekvatne preraspodele rada i zaštite ljudskih resursa, od 19.03.2020. godine, pojedine prijemne pošte manjeg kapaciteta, biće privremeno zatvorene. Mole se korisnici da poštanske usluge koriste u većim poštama, čiji je rad organizovan u skladu sa uslovima rada za vreme trajanja vanrednog stanja. Spisak pošta možete pogledati ovde.

Javno preduzeće „Pošta Srbije”, počev od 17. marta, organizovala je rad pošta u uslovima vanrednog stanja, na sledeći način:

  • u poštama koje su do sada radile tokom celog dana, radno vreme će se organizovati u periodu od 10 do 17 časova radnim danima, a subotom od 10 do 14 časova;
  • u poštama koje rade i nedeljom, radno vreme će se organizovati u periodu od 10 do 14 časova;
  • Glavna pošta u Takovskoj 2 u Beogradu, neće raditi 24 časa, već u periodu od 10 do 17 časova radnim danima, a subotom i nedeljom u periodu od 10 do 14 časova;
  • u manjim poštama u kojima je rad bio organizovan u jednoj smeni, radno vreme se neće menjati (odnosi se na pošte u kojima je organizovan rad samo šalterske službe);
  • u pojednim manjim poštama (pošte u kojima je organizovan rad šalterske i dostavne službe), početak radnog vremena će biti od 10 časova.

Obaveštenje o svim promenama radnih vremena biće istaknuto na ulaznim vratima pošte.

Poštovani korisnici, 

Obaveštavamo vas da se u  šalter salama pošta ograničava broj korisnika na broj aktivnih šaltera.

Molimo vas da u pošti držite odstojanje od najmanje jednog metra.

U slučaju gužve, molimo vas da sačekate na otvorenom, pridržavajući se preporučene udaljenosti. 

Postupajmo odgovorno.

Hvala na razumevanju.

Regionalna radna jedinica „Subotica, Zrenjanin, Sombor, Kikinda” objavljuje javnu prodaju neisporučivih pošiljaka koja će se organizovati 12.03.2020. godine od 11 do 14 časova u prostorijama kantine, ulica Prvomajska  2-4, Subotica.

Regionalna radna jedinica „Subotica, Zrenjanin, Sombor, Kikinda” objavljuje javnu prodaju neisporučivih pošiljaka koja će se organizovati 11.03. 2020. godine od 12 do 14 časova u prostorijama pošte 25101 Sombor 1 (sala na 4. spratu), ulica Dositeja Obradovića 12, Sombor.