Javna prodaja sadržine neisporučivih pošiljaka, održaće se 14.06.2019. godine u prostorijama RPLC 40200 Niš, ul. Dimitrija Tucovića 26, Niš sa početkom od 09:00 časova.

U vezi sa proglašenjem vanredne situacije dana 3.6. na teritoriji grada Kraljeva i opština: Knić, Arilje, Lučani, Vrnjačka Banja, Tutin, Trstenik, Novi Pazar i Sremska Mitrovica, i dana 5.6. na delu teritorije opštine Petrovac na Mlavi, obaveštavamo korisnike da je dostava organizovana na celom području Preduzeća, osim pošte 36208 Sirča, gde se očekuje normalizacija rada u toku današnjeg dana.

Dostava na poplavljenom području RRJ „Kraljevo, Čačak” se odvija otežano, zbog izlivanja vode na kolovoz ili propadanja dela kolovoza.

Korisnici mogu da dobiju informaciju o svojim pošiljkama pozivanjem brojeva telefona:

  • za područje koje pokriva sedište RRJ - Kraljevo: 036/303-044,
  • za područje koje pokriva PJ Čačak: 032/304-000.

Tokom praznovanja Vaskrsa, od 26. do 29. aprila 2019. godine, dežuraće 74 pošte širom Srbije, dok će glavna pošta u Beogradu, Takovska 2, i pošte na graničnim i administrativnim prelazima raditi non stop.U dane državnog praznika Međunarodnog praznika rada - 1. maja, u sredu i četvrtak 1. i 2. maja 2019. godine, radiće 48 dežurnih pošta, od kojih će neizmenjeno raditi glavna pošta u Beogradu, Takovska 2, i pošte na graničnim i administrativnim prelazima.Spisak pošta koje će dežurati tokom praznika možete pogledati u tabelama:

Radno vreme pošta za Uskrs

Radno vreme pošta za 1. maj

Prema informacijama dobijenim od ovlašćenog brokera Banke Poštanska štedionica, Centralni registar hartija od vrednosti će uplatiti sredstva Banci Poštanska štedionica dana 16. aprila, a uplaćenom dividendom građani će sa računa u Banci Poštanska štedionica raspolagati od srede 17.04.2019. godine. Vlasnici akcija Aerodroma „Nikola Tesla” Beograd, novčana sredstva po osnovu dividende mogu da podignu u poštama počev od srede, 17.04.2019. godine. Podsećamo da je najavljen iznos dividende 1.300,87 dinara po jednoj akciji Aerodroma.

Potvrđujući da je jedan od najpristupačnijih javnih servisa, Pošta Srbije širi kapacitete poštanske mreže i u centralnoj gradskoj pešačkoj zoni.

Nova korporativna pošta 11012 Beograd, u Tržnom centru „Rajićeva Shopping Center”, Knez Mihailova 54, od danas je na usluzi korisnicima, spremna da odgovori na potrebe stanovnika najužeg centra grada, oko 1.200 domaćinstava i 650 pravnih lica, kao i posetilaca tržnog centra i turista.

Savremena poslovnica organizovana je kao prijemna pošta sa tri šaltera i pružaće sve poštanske i platne usluge, kao i usluge menjačkih poslova. U okviru pošte poslovaće i PostShop, sa ponudom suvenira, razglednica, poklona i drugih proizvoda koji su namenjeni posetiocima glavnog grada.

Radno vreme pošte je od 8 do 19 časova i radiće svim danima u nedelji.