Info - Servisne informacije

Tokom vaskršnjih praznika, od 14. do 17. aprila 2023. godine, radiće dežurne pošte u Beogradu i drugim gradovima i pošte na graničnim i administrativnim prelazima – ukupno 82 pošte u celoj zemlji.

Svih dana praznika, Glavna pošta u Takovskoj 2 u Beogradu, pošta na aerodromu Nikola Tesla i pošte na graničnim i administrativnim prelazima, radiće neizmenjeno – non-stop.

U petak i subotu 14-15. aprila i ponedeljak 17. aprila, radiće pošte u tržnim centrima u Beogradu, Kragujevcu, Pančevu, Sremskoj Mitrovici i Šapcu, pošte u „Univereksport” objektima u Beogradu, Novom Sadu i okolini, Somboru i Zrenjaninu. Dežuraće i druge pošte u svim većim gradovima i turističkim centrima.

Na Vaskrs, u nedelju 16. aprila, radiće beogradska Glavna pošta, pošta na aerodromu Nikola Tesla i pošte na graničnim i administrativnim prelazima.

Spisak dežurnih pošta sa radnim vremenima možete pogledati ovde.

Ugovorna pošta 36326 Velje Polje otpočela je sa radom u naselju Velje Polje u opštini Tutin, Velje Polje bb.

Pošta pruža usluge uplate i isplate, prijema pošiljaka i prodaje poštanskih vrednosnica.

Radno vreme je radnim danima od 8 do 14 časova.

U Kraljevu je u Sportskom centru Ibar, Dušana Popovića 41/a, u zajedničkoj prostoriji sa Policijskom upravom Kraljevo, otvoren izdvojeni korporativni šalter pošte 36103 Kraljevo 3.

Na šalteru se pružaju platne usluge – uplate/isplate, radnim danom od 7 do 19 časova.

Tokom praznovanja katoličkog Uskrsa, od 7. do 10. aprila 2023. godine, 33 pošte na području Vojvodine neće raditi.

Među njima, 19 je pošta u naseljima na području Subotice koje neće raditi – u Adorjanu, Bačkim Vinogradima, Bikovu, Bogarašu, Đurđinu, Gornjem Bregu, Gunarošu, Hajdukovu, Keviu, Malim Pijacama, kao i u Martonošu, Oromu, Senti 2, Subotici 15, Šupljaku, Tornjošu, Totovom Selu, Trešnjevcu i Utrinama. Zatvoreno će biti i šest pošta na području Novog Sada: u Kisaču, Lugu, Pivnicama, Selenči, Gložanu, Kulpinu, dve na području Pančeva, u Debeljači i Padini, četiri na teritoriji Sombora – u Laliću, Bogojevu, Bačkom Monoštoru i Bačkom Bregu, i dve pošte u naseljima Torda i Toba na području Zrenjanina.

U petak 7. aprila i ponedeljak 10. aprila, 19 pošta na području Subotice i Zrenjanina radiće skraćeno, dok će u subotu 8. aprila raditi u redovnom radnom vremenu. Izuzetak je pošta 23206 Mužlja koja će raditi skraćeno tokom svih prazničnih dana.

Spisak pošta koje neće raditi za katolički Uskrs možete videti ovde.

Spisak pošta koje će raditi skraćeno, sa radnim vremenima, možete pogledati ovde.

Tokom održavanja međunarodnih sajmova – Sajam nautike, lova i ribolova, Sajam građevinarstva (UFI) SEEBBE i Sajam hortikulture BEOPLANT FAIR, u periodu od 6. do 10. aprila i od 24. do 27. aprila 2023. godine, pošta 11146 Beograd 46 na Beogradskom sajmu radiće po izmenjenom radnom vremenu:

- od 6. do 10. aprila, od 8 do 18 časova,

- od 24. do 27. aprila, od 8 do 19 časova.

Na Poštinom punktu na platou kod ulaza u Halu 1a, u istom periodu, pružaće se usluge uplate i isplate novca, menjačnice i prijema pošiljaka, u radnom vremenu od 10 do 18 časova (6–10. aprila) i od 10 do 19 časova (24–27. aprila).