Info - Servisne informacije

Na državni praznik Sretenje – Dan državnosti Srbije, u sredu i četvrtak 15. i 16. februara 2023. godine, radiće 72 dežurne pošte – u Beogradu i svim većim gradovima i turističkim centrima, kao i pošte na graničnim i administrativnim prelazima.

U Beogradu, pored Glavne pošte u Takovskoj 2, i pošte na aerodromu Nikola Tesla koje rade uobičajeno 24/7, radiće i pošte u tržnim centrima, u „Univereksport” objektima i još šest dežurnih pošta u gradu.

Otvorene će biti pošte u tržnim centrima u Pančevu i Kragujevcu, pošte u „Univereksport” objektima u Beogradu, Novom Sadu i okolini, Zrenjaninu i Somboru, u „Roda” objektima u Sremskoj Mitrovici, Kragujevcu, Šapcu, pošte na Kopaoniku i Zlatiboru, i druge dežurne pošte u gradovima širom Srbije.

Po neizmenjenom radnom vremenu radiće pošte na graničnim i administrativnim prelazima – non-stop.

Spisak svih dežurnih pošta sa radnim vremenima možete pogledati ovde.

JP „Pošta Srbije“ Beograd, objavljuje prodaju rashodovanih vozila putem javne licitacije koja će se održati dana 23.2.2023. godine.

Predmet prodaje su putnička i teretna vozila. Licitacija se realizuje kao pojedinačna prodaja vozila. Za prodaju u zakazanom terminu predviđena su vozila koja pripadaju pretežno beogradskim radnim jedinicama, a locirana su na adresi Kumodraška 248.

Vozila koja su predmet licitacije i sve neophodne informacije u vezi sa licitacijom, mogu se pogledati na internet stranici vozila.posta.rs/vozila/.

Ažuran spisak destinacija za koje Pošta Srbije vrši otpremu poštanskih pošiljaka u međunarodnom poštanskom saobraćaju možete pogledati ovde.

Ugovorna pošta 14111 Valjevo otpočela je sa radom na adresi Oca Justina 6. Na dva šaltera pošta pruža usluge platnog prometa i prijem pošiljaka, dok izdvojeni šalter pošte 14111 Valjevo pruža usluge platnog prometa na adresi Vlade Danilovića 13.

Radno vreme pošte 14111 Valjevo je radnim danima od 8 do 17 časova, subotom od 8 do 12 časova.

Radno vreme izdvojenog šaltera je radnim danima od 8 do 16 časova, subotom od 8 do 12 časova.

Tokom državnog praznika – Nova godina, 1–3. januara, kao i na verski praznik Božić, 7. januara, radiće dežurne pošte. Svih dana praznika Glavna pošta u Takovskoj 2 u Beogradu i pošta na aerodromu Nikola Tesla, radiće neizmenjeno – non-stop, kao i pošte na gotovo svim graničnim prelazima.

U nedelju 1. januara i u subotu 7. januara, dežuraće Glavna pošta u Takovskoj 2, pošta na aerodromu Nikola Tesla, i pošte na graničnim prelazima. Pored navedenih, u subotu 7. januara, dežuraće još tri pošte u Beogradu.

U ponedeljak 2. januara, radiće i pošte u tržnim centrima u Beogradu, Pančevu i Kragujevcu, pošte u „Univereksport” objektima u Beogradu, Novom Sadu i okolini, Zrenjaninu i Somboru, u „Roda“ objektima u Sremskoj Mitrovici, Kragujevcu i Šapcu, pošte u turističkim centrima – na Kopaoniku i Zlatiboru, i druge dežurne pošte.

U utorak 3. januara radiće 70 dežurnih pošta u celoj Srbiji, u Beogradu i svim drugim većim gradovima.

U subotu 31. decembra i u petak 6. januara, pošte sa celodnevnim radnim vremenom radiće skraćeno – do 17 časova. Pošta 11161 Beograd 16 u Bulevaru Vudroa Vilsona bb, u „Zimskoj bajci“, 31. decembra radi od 12 do 19 časova, a otvorena je i 1–3. januara od 12 do 22:30.

Spisak svih pošta koje će dežurati tokom predstojećih praznika možete videti OVDE.