Info - Servisne informacije

Na državni praznik Dan primirja u Prvom svetskom ratu, u petak 11. novembra 2022. godine, radiće dežurne pošte u Beogradu, Nišu, Novom Sadu, Kragujevcu i u svim većim gradovima, kao i pošte na graničnim i administrativnim prelazima – ukupno 61 pošta u Srbiji.

U Beogradu, Glavna pošta u Takovskoj 2 i pošta na aerodromu Nikola Tesla, rade uobičajeno non-stop. Radiće i druge dežurne pošte i pošte u tržnim centrima.

U Kragujevcu, Pančevu, Sremskoj Mitrovici i Šapcu, dežuraće pošte u tržnim centrima. Radiće i pošte u „Univereksport” objektima u Beogradu, Novom Sadu i okolini, Zrenjaninu i Somboru.

Dežuraju i pošte u Boru, Valjevu, Jagodini, Kikindi, Kraljevu, Novom Pazaru, Kruševcu, Leskovcu i Nišu, kao i u Pančevu, Požarevcu, Smederevu, Užicu, Prijepolju, Čačku, Ivanjici i na Zlatiboru.

Pošte na graničnim i administrativnim prelazima, radiće neizmenjeno 24/7.

Listu dežurnih pošta sa radnim vremenima možete videti OVDE.

Pošta 19302 Negotin otpočela je sa radom na gradskoj pijaci u Negotinu, ulica Dobropoljska 12. Na dva automatizovana šaltera, pruža usluge uplate i isplate novca i prijema pošiljaka.

Radno vreme pošte je: ponedeljak, utorak, sreda, petak i subota – od 7.30 do 14 časova, četvrtkom od 7.30 do 12 časova.

Ugovorna pošta 17549 Vrtogoš otpočela je sa radom na adresi Vrtogoš bb, Opština Vranje. Dostavna pošta, sa jednim automatizovanim šalterom i jednim dostavnim rejonom, pruža usluge uplate i isplate novca i prijema, dostave i isporuke pošiljaka. Radno vreme je od ponedeljka do petka od 9 do 13 časova.

Ugovorna pošta 11015 Beograd 165 otpočela je sa radom na adresi Ljermontova 26 u Beogradu. Na dva šaltera, pružaju se poštansko-finansijske usluge, obavlja prijem pošiljaka i prodaja poštanskih vrednosnica.

Radno vreme pošte je radnim danima od 8 do 19  časova, subotom od 8 do 13 časova.

 

Danas je počela s radom nova korporativna pošta 31113 Užice koja se nalazi u Opštoj bolnici Zdravstvenog centra Užice u ulici Miloša Obrenovića 17.

Radno vreme pošte je radnim danima od 8 do 14 časova i subotom od 8 do 12 časova, a korisnicima su na raspolaganju usluge platnog prometa (uplate i podizanje gotovine), menjačnice i prijema pošte.