Pošta Srbije - Badnji dan obeležen u krugu Poštine porodice

6.1.2022.

Badnji dan obeležen u krugu Poštine porodice

Badnji dan obeležen je u Pošti Srbije u najvećem i najvažnijem tehnološkom objektu za preradu poštanskih pošiljaka, u Regionalnom poštansko-logističkom centru Beograd u Ugrinovačkoj u Zemunu, koji je budući „žila-kucavica” celog poštansko-logističkog sistema, odabran za mesto današnje svečanosti.

 

Zoran Đorđević, v.d. direktora Pošte Srbije, i poslovodstvo Preduzeća, dan provode radno i svečano, održavanjem kolegijuma Preduzeća, kao i u druženju i razgovoru sa zaposlenima Poštanskog centra Beograd, a ispoštovani su i pravoslavni običaji na ovaj dan, unošenje i paljenje badnjaka i praznična posna trpeza.

U prošloj godini Pošta Srbije pružila je 360.251.359 usluga, pismonosnih, paketskih, ekspres i poštansko-finansijskih usluga, od čega je više od 259.069.000 pismonosnih usluga, preko 85.245.800 poštansko-finansijskih usluga, kao i više od 14.983.300 ekspres usluga, pruženih u zahtevnijim i kraćim rokovima, a koje beleže stalni rast. 

Direktor Đorđević zahvalio je poslovodstvu i zaposlenima na uloženom trudu i izuzetnom angažovanju koje je omogućilo ostvarivanje ovih rezultata, poželevši svima sreću, zdravlje i napredak.

„U novu godinu ulazimo ambiciozno – sa željom da budemo još uspešniji i da budemo lideri, jer to hoćemo i to nam pripada. To je moguće samo ukoliko zajedno radimo na tome, a budući da našu veliku porodicu čine vredni i marljivi ljudi, kao i da imamo bezuslovnu podršku Vlade Republike Srbije, ubeđen sam da ćemo to i ostvariti”, izjavio je Đorđević.