Pošta Srbije - Dodeljena priznanja za najbolje zaposlene u prvom tromesečju 2021. godine

9.6.2021.

Dodeljena priznanja za najbolje zaposlene u prvom tromesečju 2021. godine

Priznanja „Najbolji radnik”, koja se tradicionalno dodeljuju zaposlenima u oblasti tehnoloških poslova za prvi kvartal tekuće godine, uručena su danas na prigodnoj svečanosti u prostorijama sedišta Preduzeća. Vršilac dužnosti direktora Pošte Srbije Zoran Đorđević ovom prilikom zahvalio je kolegama na izuzetnom profesionalnom angažovanju i čestitao na ostvarenim poslovnim rezultatima.

Priznanja „Najbolji radnik” dodeljuju se u šest kategorija – najbolji poštar, najbolji dostavljač/vozač, najbolji šalterski radnik, najbolji upravnik, najbolji kontrolor/blagajnik i najbolji radnik u oblasti prerade poštanskih pošiljaka. Najbolji zaposleni biraju se na osnovu najviših ocena za kvantitet i kvalitet obavljenog posla, stručnost, pouzdanost, kvalitet komunikacije sa kolegama i korisnicima, fleksibilnost i visoku motivaciju, a dodatni kriterijumi su i pohvale korisnika usluga, kao i inicijative za unapređenje rada.

Dobitnici nagrada za najboljeg poštara prvog kvartala su Zoran Aleksić, Vladimir Amidžić, Zoran M. Milošević i Sokle Lozanovski. Najbolji šalterski radnici su Vesna Markov, Snežana Stevanović, Nevenka Radulović i Dragana Perović, najbolji upravnici Ivan Stojilković i Siniša Stojanović, najbolji dostavljač Ivan Milosavljević, najbolji radnik u preradi poštanskih pošiljaka Miloš Janković i najbolji kontrolor Robert Fuks.