Pošta Srbije - POST-EKSPRES dobitnik medalje za kvalitet i cenu

31.1.2018.

POST-EKSPRES – dobitnik medalje za kvalitet i cenu

Kurirski servis Pošte srbije dobitnik je međunarodne nagrade „Best Buy Award” za najbolji odnos cene i kvaliteta u kategoriji usluga ekspres dostave u Srbiji.

Post-ekspres je prva kurirska služba u Srbiji koja je odlikovana prestižnim priznanjem „Best Buy Award” (Nagrada za najpovoljniju kupovinu), za najbolji odnos cene i kvaliteta u kategoriji usluga ekspres dostave za 2017/2018. godinu po mišljenju neposrednih korisnika. Tokom istraživanja koje je za tržište Srbije sprovela Međunarodna asocijacija za sertifikaciju (ICERTIAS) sa sedištem u Cirihu, najveći broj ispitanika je izabrao Post-ekspres, obezbedivši mu na taj način status „Br. 1 – najbolji odnos cene i kvaliteta”.

Post-ekspres se ponosi ovim prestižnim priznanjem, jer svoju poslovnu poziciju najbržeg i najdostupnijeg prenosa pošiljaka gradi upravo na kvalitetu i pristupačnoj ceni.

Post-ekspres je prvi kurirski servis na teritoriji Srbije, koji je 2002. godine pokrenula Pošta Srbije sa 34 kurira u 26 gradova, a danas angažuje 850 kurira, koji sa oko 650 vozila svakoga dana pređu desetine hiljada kilometara i godišnje prenesu više od 10 miliona pošiljaka. Osnova dugogodišnjeg poverenja korisnika, ujedno i najveća snaga Post-ekspresa, jeste dostupnost servisa, odnosno pokrivenost dostavom svih mesta u Srbiji, uz mogućnost predaje pošiljaka na preko 1.000 šaltera ili posredstvom kurira u 560 mesta za uslugu Danas za sutra.

U minulih deceniju i po, među više od 50 direktnih konkurenata, kurirski servis Pošte Srbije zadržao je lidersku poziciju na tržištu i iz godine u godinu beleži stabilan rast.

Nagrada „Best Buy Award” se dodeljuje u organizaciji Međunarodne asocijacije za sertifikaciju (ICERTIAS), na osnovu istraživanja iskustava potrošača. Istraživanja o najboljem odnosu cene i kvaliteta pri odlučivanju o kupovini ili korišćenju usluge, sprovode se prema Međunarodnom kodeksu o sprovođenju društvenih istraživanja i istraživanja tržišta, koji su usvojili Međunarodna trgovinska komora i Evropska asocijacija istraživačkih eksperata. Među dobitnicima ovog značajnog priznanja nalaze se brojni vodeći domaći i međunarodni brendovi kao što su: Opel, Milka, Hjundai, Unilever, Hewlett-Packard, Boš, Unikredit, Danone, Nestle, Dr Etker, Holcim, Henkel, Idea, Grand kafa, Blic i mnogi drugi.