Pošta Srbije - Potrošači su izabrali Post-ekspres

13.5.2019.

Potrošači su izabrali Post-ekspres

Kurirski servis Pošte Srbije Post-ekspres drugi put zaredom dobitnik je međunarodne nagrade „Best Buy Award” za najbolji odnos cene i kvaliteta po mišljenju potrošača za 2019/2020. godinu, u kategoriji usluga ekspres dostave u Srbiji.

Nagrada „Best Buy Award” dodeljuje se u organizaciji Međunarodne asocijacije za sertifikaciju (ICERTIAS), sa sedištem u Cirihu, a na osnovu istraživanja iskustava potrošača. Istraživanje koje je za tržište Srbije sproveo ICERTIAS, pokazalo je da je najveći broj ispitanika izabrao Post-ekspres, obezbedivši mu status „Br. 1 – najbolji odnos cene i kvaliteta”. Sertifikat je dostupan na linku: http://bestbuyaward.org/SERBIA-398MN51

Post-ekspres je prvi i vodeći kurirski servis u Srbiji koji uspešno posluje duže od 16 godina posredstvom najrazvijenije nacionalne distributivne mreže i korisnicima obezbeđuje brz i siguran prenos pošiljaka u garantovanim rokovima. U 2018. godini ostvaren je obim od preko 9,5 miliona pošiljaka, ili preko 40.000 ekspres pošiljaka u proseku dnevno u Srbiji, čime na nacionalnom tržištu ekspres i paketskih usluga PE zauzima dominantnu poziciju.