Pošta Srbije - Uručene nagrade motivacionog programa kompanije RIA

10.10.2024.

Uručene nagrade motivacionog programa kompanije RIA

Dvanaest zaposlenih u Pošti Srbije danas je nagrađeno u okviru motivacionog programa RIA, čiji je cilj unapređenje kvaliteta usluga i motivacija radnika. Odluka da se nagrade šalterski radnici doneta je zbog njihove izuzetne posvećenosti, profesionalnosti i efikasnosti u radu sa korisnicima. Zaposlenima su dodeljene multibrend poklon kartice GiftOnCard, koje je uručio v.d. direktora Pošte Srbije Zoran Anđelković.

„Želim da vam čestitam i da vam zahvalim na vašem izuzetnom radu. Ova nagrada priznanje je za vaš celokupan trud i posvećenost, a RIA je samo jedan deo vašeg uspeha. Vi ste vredni i kvalitetni radnici u svakom pogledu. Takođe, imamo brojne usluge koje još uvek nisu dovoljno poznate široj javnosti, zato je od ključne važnosti da budemo prisutni i vidljivi sa svim našim uslugama”, istakao je Anđelković.

Motivacioni program kompanije RIA predviđen je da traje tri meseca i do sada pokazuje rezultate u vidu povećane efikasnosti i zadovoljstva klijenata. Nakon prvog meseca urađena je analiza koja je potvrdila da nagrade zaslužuju šalterski radnici.

Nagrade su dodeljene u novčanim iznosima od 200, 100 i 50 evra, a očekuje se da će ovakva praksa motivisati i ostale zaposlene da daju najbolje od sebe. Prvu nagradu u iznosu od 200 evra osvojio je Ivan Todorović iz RJ „Kragujevac“, dok je drugoplasirana Dragana Nedić iz RJ „Zemun“ dobila 100 evra. Ostali nagrađeni, koji su primili po 50 evra, su Ljiljana Šalipur, Miruna Ašanin, Jasmina Tomić, Aleksandra Mudrić, Ljubica Ivančević, Dragana Radosavljević, Vesna Nešić, Jadranka Milovac, Irena Jovanović i Gordana Gagić.

Uručenju nagrada prisustvovao je i predstavnik kompanije RIA, Branislav Đeri, koji je naglasio važnost saradnje sa Poštom Srbije i istakao da će ovakvi programi nastaviti da se razvijaju kako bi se motivisali zaposleni za još bolje rezultate.

Ova nagrada ne predstavlja samo lično priznanje za nagrađene radnike, već i podsticaj za sve zaposlene da nastave s radom na unapređenju usluga. Čestitamo svim nagrađenim radnicima na njihovom uspehu i doprinosu razvoju Pošte Srbije.

Na kraju tromesečnog programa, najuspešnijem zaposlenom pripada glavna nagrada – SPA vikend u Beču, Budimpešti ili Srbiji.