Pošta Srbije - Sastanak Pošte Srbije i Pošta Srpske: Ugovor o caradnji i pazvoju usluga

20.9.2024.

Sastanak Pošte Srbije i Pošta Srpske: Ugovor o caradnji i pazvoju usluga 

Teslić, 20. septembar 2024. – U zdravstveno-rekreativnom centru „Banja Vrućica“ danas je održan važan sastanak delagacija dva javna poštanska operatora, na čelu sa Zoranom Anđelkovićem, v.d. direktora Pošte Srbije i Miladinom Radovićem, direktorom Pošta Srpske.

Ovaj susret je bio fokusiran na unapređenje poštanskih usluga u međunarodnom poštanskom saobraćaju, kao i na uspostavljanje saradnje na novim projektima. Pošta Srbije, kao vodeći javni poštanski operator, naglašava važnost efikasne međudržavne komunikacije. Poštanski saobraćaj između Srbije i Republike Srpske odlikuje se nesmetanim radom zahvaljujući odličnim odnosima uprava i predanom trudu zaposlenih.

U okviru događaja, danas su svečano otvorene 19. radničko-sportske igre „Poštarijada 2024“, gde će se takmičiti 450 radnika, uključujući 50 predstavnika Pošte Srbije, koji će po prvi put ravnopravno učestvovati u raznim disciplinama, poput malog fudbala, odbojke, košarke, stonog tenisa, šaha, streljaštva i brzog hodanja.

„Naša saradnja sa Poštama Srpske je ključna za dalji razvoj poštanskih usluga u regionu. Verujemo da zajedničkim snagama možemo dodatno poboljšati usluge koje pružamo našim korisnicima,“ istakao je direktor Pošte Srbije.

Ovaj sastanak i sportske igre simbolizuju zajedništvo i napredak dva poštanska sistema, a Pošta Srbije nastavlja da igra ključnu ulogu u jačanju veza između zemalja.