Pošta Srbije - Sindikat PTT Srbije održao Glavni odbor u Novom Sadu

19.9.2024.

Sindikat PTT Srbije održao Glavni odbor u Novom Sadu

U Novom Sadu je održan sastanak Glavnog odbora Sindikata PTT Srbije kojem je prisustvovao i v.d. direktora Pošte Srbije Zoran Anđelković.

Na sastanku je vođen konstruktivan razgovor o aktuelnim pitanjima u poslovanju Pošte Srbije, širenju novih usluga, razvoju logističkih kapaciteta, kao i o budućim planovima.

Direktor Anđelković upoznao je predstavnike Sindikata sa novostima vezanim za širenje mreže paketomata, planovima za robotizaciju regionalnih poštansko-logističkih centara, kao i planovima za njihovu obnovu i izgradnju novih objekata neophodnih za poboljšanje procesa rada. On je izrazio optimizam povodom razvoja post-ekspres usluga i istakao da je cilj da se usluge konsoliduju i unapredi efikasnost u isporuci pošiljki.

Posebno važan deo diskusije bio je posvećen stanju na Kosovu i Metohiji. Direktor Anđelković pružio je garancije da će svi zaposleni na Kosovu i Metohiji zadržati svoje poslove i da se radi na pronalaženju adekvatnog rešenja kako bi Pošta Srbije nastavila sa radom, uključujući i angažovanje novih radnika.

Predstavnici Sindikata imali su priliku da Anđelkoviću izlože konstruktivne predloge koji bi pomogli unapređenju procesa rada, takođe i da mu postavljaju pitanja na koja je on odgovorio.