Pošta Srbije - Direktor Zoran Anđelković posetio Sremsku Mitrovicu i Rumu

12.9.2024.

Direktor Zoran Anđelković posetio Sremsku Mitrovicu i Rumu

Zoran Anđelković, v.d. direktora Pošte Srbije, sa izvršnim direktorima Vladimirom Šarićem i Milošem Đurićem, danas je posetio Sremsku Mitrovicu i Rumu.

 

U Sremskoj Mitrovici razgovarali su sa gradonačelnikom Sremske Mitrovice, Branislavom Nedimovićem. Poseta je imala za cilj razmatranje strateških projekata u cilju modernizacije poštanskih usluga i infrastrukture. Teme razgovora bile su širenje saradnje i traženje prostora za novi poštanski hab u Sremskoj Mitrovici.

Bilo je reči i o stanju na tržištu poštanskih i komercijalnih usluga na ovom području, dosadašnjim rezultatima, predlozima za unapređenje pružanja usluga, posebno dostave, novim tehnologijama i sredstvima rada, što će poboljšati poslovne rezultate.

Anđelković je obišao i glavnu poštu u Sremskoj Mitrovici i razgovarao sa zaposlenima koji su glavni nosioci poštanskog sistema u lokalnoj zajednici.

U Rumi, Anđelković se susreo sa predsednikom Opštine Ruma Dušanom Ljubišićem sa kojim je razgovarao o renoviranju pošta i daljem širenju paketomata na teritoriji opštine. Ova unapređenja omogućiće bržu i efikasniju distribuciju pošiljaka, ali i integraciju sa svim uslugama u opštini, kako bi građani opštine mogli da na jednom mestu završe svoje obaveze.

„Ruma je jedan od lepših gradova u ovom delu Srbije. Ova poseta predstavlja važan korak ka unapređenju usluga i podršku lokalnim zajednicama. Verujem da će planirani projekti doneti opipljive rezultate za građane”, istakao je Anđelković.

Posle razgovora u zgradi Opštine, Anđelković je u društvu predsednika obišao poštu u Rumi, u kojoj je razgovarao sa upravnicom i zaposlenima.

Pošta Srbije ima cilj da poboljša korisničko iskustvo i građanima pruži najbolju uslugu. Sa preko trista usluga, želi da one budu još dostupnije korisnicima.

Današnje posete Sremskoj Mitrovici i Rumi usmerene su na jačanje partnerstva sa lokalnim zajednicama i kontinuirano unapređenje usluga koje se pružaju širom zemlje.