Pošta Srbije - Visoki predstavnici Tošibe obišli logistički centar „Pošte Srbije“

9.9.2024.

Visoki predstavnici Tošibe obišli logistički centar „Pošte Srbije“

Visoki predstavnici kompanije Tošiba posetili su logistički centar JP „Pošta Srbije“ u Beogradu. U sklopu ove značajne posete, specijalni gost bio je gospodin Akira Imamura, ambasador Japana u Srbiji.

Ispred japanske kompanije prisustvovali su Tomoaki Kumagai, potpredsednik i generalni izvršni direktor za globalnu strategiju i razvoj poslovanja, i Hiroši Morikava, predsednik i CEO Tošibe za Evropu.

Takođe, u poseti su bili generalni menadžeri Tošiba Evropa, Kagejuki Iso i Judži Kurisu.

Goste je u ime JP „Pošta Srbije“ primio v.d. direktora Pošta Srbije, Zoran Anđelković. Uz njega su bili izvršni direktori Vladimir Šarić i Predrag Milošević, kao i zamenik direktora Funkcije poštanske mreže Ivan Babić.

Tokom posete, analizirani su trenutni rad i mogućnosti za unapređenje procesa obrade pošiljaka, imajući u vidu veliki rast obima posla u poslednja tri meseca. Direktor Zoran Anđelković predstavio je planove za modernizaciju logističkog centra u Beogradu, naglašavajući potrebu za unapređenjem kako bi se efikasnije obradio sve veći broj pošiljaka.

Posebna pažnja posvećena je tehnološkom unapređenju glavnog logističkog centra u Zemunu, završenog 2014. godine. Predstavnici Tošibe su razmotrili različite opcije za maksimalno iskorišćavanje prostora i pripremu za buduću robotizaciju.