Pošta Srbije - Cveće za najlojalniju korisnicu pošte 18435 Kuršumlijska Banja

23.8.2024.

Cveće za najlojalniju korisnicu pošte 18435 Kuršumlijska Banja

Povodom 101. rođendana dugogodišnju korisnicu usluga iz Kuršumlijske Banje, omiljeni poštar Filip Filipović, u ime v.d. direktora JP „Pošta Srbije“ Zorana Anđelkovića, iznenadio je cvećem.

Ljubica Šejić, čiji je suprug ranije bio upravnik pošte u Kuršumlijskoj Banji, kao i njena ćerka Slavka Anakijev, za našeg izuzetnog kolegu, nagrađivanog poštara Filipa Filipovića, imaju samo reči hvale. One su uputile molbu da Filip ostane u službi u ovom gradu prilikom nedavne posete v.d. direktora Pošte Srbije Zorana Anđelkovića, koja im je uslišena.

Kolega Filipović duže od dve decenije ističe se po predanom radu u Pošti Srbije, ali i ličnim primerom, plemenitošću i altruizmom dokazanim na brojnim projektima od opšteg društvenog značaja, pružajući različite vidove pomoći stanovništvu. Osmislio je brojne programe i aktivno se angažovao na poboljšanju uslova života stanovnika Kuršumlijske Banje i okolnih naselja. Za individualni doprinos filantropiji Filipović je nagrađen Virtus nagradom za 2018. godinu, u kategoriji specijalne nagrade za pomoć stanovništvu u ruralnim područjima. Virtus nagradu poneo je i za 2017. godinu, dok je prethodno specijalnom plaketom nagrađen u akciji dodele priznanja za najplemenitije podvige u 2011. godini, dnevnog lista „Večernje novosti”.

Filip Filipović predstavljen je u brojnim prilozima i reportažama najvećih domaćih medijskih servisa, doprinevši da se u javnosti u najboljem svetlu predstavi i Javno preduzeće „Pošta Srbije”.