Pošta Srbije - Zoran Anđelković posetio poštu u Somboru

14.8.2024.

Zoran Anđelković posetio poštu u Somboru

Zoran Anđelković, v.d. direktora Pošte Srbije, danas je posetio poštu 25101 Sombor i somborski poštanski centar 25200, u okviru šire strategije unapređenja i širenja mreže Post-ekspresa. Direktora i saradnike dočekale su ljubazne i predusretljive kolege iz Sombora.

Nakon potpisivanja izuzetno važnog Sporazuma sa Mađarskom poštom, koji će značajno doprineti povećanju prihoda Post-ekspresa i unaprediti usluge koje pružamo našim korisnicima, Anđelković je sa saradnicima nastavio svoje radne aktivnosti.

Anđelković je sa saradnicima posetio Sombor, kako bi dobio procenu trenutnih uslova i identifikovao potencijal za rast i razvoj. Ideja je da se obezbede najbolji uslovi za dalji razvoj Post-ekspresa, koji je ključan za strategiju rasta Pošte Srbije, koja razmatra i mogućnosti otvaranje novih logističkih centara, uključujući i Sombor, kako bi se odgovorilo na potrebe tržišta i kako bi se unapredile usluge za korisnike.

Ova inicijativa sprovedena je kao deo sveobuhvatne strategije Pošte Srbije za jačanje regionalne prisutnosti i unapređenje logističkih kapaciteta u cilju pružanja bržih i efikasnijih usluga.

Pošta Srbije ima za cilj jačanje poslovnih veza sa međunarodnim partnerima, što se jasno vidi iz Sporazuma koji je danas potpisan sa Mađarskom poštom, a koji će omogućiti dodatnu sinergiju i proširenje usluga na međunarodnom nivou.