Pošta Srbije - Poseta Nišu i sastanak sa gradonačelnicom

19.7.2024.

Poseta Nišu i sastanak sa gradonačelnicom

U poseti Nišu, v.d. direktora Pošte Srbije Zoran Anđelković danas je sa gradonačelnicom Draganom Sotirovski razgovarao o budućoj saradnji i potrebama za novim i unapređenim uslugama za građane.

Teme razgovora bile su širenje mreže poslovnica gde nedostaju uz podršku Grada Niša i druge mogućnosti za povezivanje, poput omogućavanja uvida za građane u stanje tekućih obaveza u sistemu objedinjene naplate i duga prema Poreskoj upravi Niš, kao i izdavanja kopija poreskih rešenja njihovim obveznicima na šalterima pošta.

U poštansko-logističkom centru u ovom gradu koji ima status regionalnog, direktor Anđelković je sa izvršnim direktorima i direktorima i zamenicima funkcija usluga, poštanske mreže i nabavki i investicija, imao razgovore sa rukovodiocima regionalnih i područnih jedinica sa juga i jugoistoka zemlje. Kako je istakao, prioriteti su maksimalno unapređenje Post-ekspres usluge, osavremenjavanje i najšira automatizacija i robotizacija svih poštanskih centara u sistemu i obezbeđivanje adekvatnih lokacija za njih.

Bilo je reči o stanju na tržištu poštanskih i komercijalnih usluga na ovom području, polugodišnjim rezultatima, predlozima za unapređenje pružanja usluga, posebno dostave, novim tehnologijama i sredstvima za rad, koji će poboljšati poslovne rezultate ovih regija i celog preduzeća.

Anđelković je obišao auto garažu niške radne jedinice i razgovarao sa zaposlenima koji održavaju dostavna vozila, potom i glavnu poštu u Prokuplju.