Pošta Srbije - Pošta Srbije na jubilarnoj manifestaciji „Savske vatre”

7.7.2024.

Pošta Srbije na jubilarnoj manifestaciji „Savske vatre”

Pošta Srbije i njen tim, predstavnici Sindikata PTT Srbije i druge kolege, uzeli su učešće u 25. manifestaciji „Savske vatre – Siđi do reke” na keju na Savi kod Beogradskog sajma. 

Povodom velikog jubileja, organizatori, Savez pronalazača Srbije i Ferijalni savez Srbije, Pošti Srbije i partnerima iz cele zemlje uručili su povelje zahvalnosti. Zoranu Anđelkoviću, vršiocu dužnosti direktora Pošte Srbije, za dugogodišnju saradnju, društvenu odgovornost i podršku manifestaciji, uručen je zlatni medaljon sa likom Mihajla Pupina.

Tradicionalno, događaj okuplja ljubitelje reke Save, posvećene očuvanju prirode, reke, njenih lepota, živog sveta i priobalja, a brojne takmičarske ekipe, majstori u pripremanju riblje čorbe i sportisti, uzeli su učešće u takmičarskom delu programa.

U umetničkom programu, nastupile su pevačke grupe i kulturno-umetnička društva, među kojima, kao specijalni gosti, 60 devojčica i dečaka sa Kosova i Metohije, članovi društava „Kosovka devojka” iz Babinog Mosta i „Mokra Gora” iz Zubinog Potoka, kao i veterani KUD „Đoka Pavlović” Pošte Srbije.