Pošta Srbije - Sa sindikatom „Nezavisnost“ o radu RRJ „Kosovo i Metohija“

26.6.2024.

Sa sindikatom „Nezavisnost“ o radu RRJ „Kosovo i Metohija“

Vršilac dužnosti direktora JP „Pošta Srbije“ Zoran Anđelković sastao se danas sa predstavnicima Sindikata Nezavisnost, zaposlenima u Regionalnoj radnoj jedinici „Kosovo i Metohija“.

Predstavnici sindikata upoznali su direktora Preduzeća sa najvažnijim pitanjima i izneli predloge koji bi mogli da doprinesu boljim uslovima rada i očuvanju radnih mesta u ovoj radnoj jedinici. Razmenjena su i mišljenja o načinu funkcionisanja u otežanim uslovima, a posebno zbog ukidanja dinara i zabrane dolaska robe, a samim tim i pošte i bilo kakvih paketa iz centralne Srbije na Kosovo i Metohiju.

Direktor je sa predstavnicima sindikata razgovarao o svakom mestu na Kosovu i Metohiji gde srpski narod živi, kao i o važnosti poštara za svakog građanina srpske nacionalnosti.

„Pošta Srbije čvrsto stoji iza svojih zaposlenih i činićemo zajedničke napore da poboljšamo njihovu sigurnost, kao i njihov materijalni položaj. Sve aktivnosti ćemo zajednički usklađivati u stalnoj dnevnoj komunikaciji“, rekao je Anđelković.