Pošta Srbije - Poseta direktora Radnoj jedinici „Beogradski venac”

28.5.2024.

Poseta direktora Radnoj jedinici „Beogradski venac”

Vršilac dužnosti direktora Pošte Srbije Zoran Anđelković nastavlja sa obilascima beogradskih radnih jedinica. Pored poseta sedištu Radne jedinice „Beogradski venac” i pošti 11030 Beograd 8 na Banovom Brdu, Anđelković je danas obišao i poštu 11040 Beograd 33 koja opslužuje korisnike iz „diplomatskog” naselja na Dedinju.

Direktor Anđelković osvrnuo se na zatečeno stanje i potrebe za unapređenjem procesa i predočio planove poslovodstva za naredni period.

Zaposleni su sa direktorom podelili informacije o tekućem funcionisanju i uslovima rada, kao i prioritetne potrebe za intervencijama u vezi sa uslovima rada i procesima.

Anđelković je sa zaposlenima razgovarao i o eventualnim izmenama procedura za pružanje pojedinih usluga, zatraživši njihove komentare i sugestije. Rekao je da je otvoren za konkretne predloge koji se tiču funkcionisanja i pružanja usluga, ali za sve druge potrebe zaposlenih, i pozvao ih da mu se obrate.

Poboljšanje radno-materijalnog položaja zaposlenih jedan je od prioriteta poslovodstva, poručio je Anđelković, uz paralelni rad, zajedničkim snagama, na poboljšanju usluga i povećanju prihoda.