Pošta Srbije - Vozači Pošte Srbije u samom vrhu na takmičenju profesionalnih vozača

10.10.2023.

Vozači Pošte Srbije u samom vrhu na takmičenju profesionalnih vozača

Na XX otvorenom međunarodnom takmičenju profesionalnih vozača iz države i regiona, koje je u organizaciji Udruženja vozača Beograda održano 8. oktobra, kolege vozači Pošte Srbije ostvarile su izvanredan plasman. Dušan Prlinčević prvak je u pojedinačnoj konkurenciji vozača C kategorije, dok je u ekipnom delu takmičenja osvojeno drugo i treće mesto, za B i C kategoriju.

Ovim rezultatom vozači Pošte Srbije ostvarili su plasman i uzeće učešće na svetskom prvenstvu u Italiji naredne godine.

Kolege je danas ugostio i na uspehu im čestitao Zoran Đorđević, istakavši da Pošta Srbije neguje profesionalizam kao deo korporativne kulture i poslovanja i da se ponosi stručnim kadrovskim potencijalom, te da će i ubuduće podržavati obuku i profesionalni razvoj kadrova, kao i učešće na takmičenjima i smotrama na kojima mogu pokazati znanja, veštine i stečena iskustva.

Pored prilike za predstavljanje „majstora volana” i promocije kompanija u kojima su zaposleni, jedan od glavnih ciljeva takmičenja profesionalnih vozača je pružanje doprinosa unapređenju bezbednosti u saobraćaju. Generalni pokrovitelj manifestacije bila je Skupština Grada Beograda, a domaćin i generalni sponzor JKP „Beograd put”.