Pošta Srbije - Otpočela sardnja JP „Pošta Srbije“ i „Ananas ecommerce-a“

13.6.2023.

Otpočela saradnja JP „Pošta Srbije“ i „Ananas ecommerce-a“

Vršilac dužnosti direktora Pošte Srbije Zoran Đorđević i generalni direktor „Ananas ecommerce-a“ Marko Carević, potpisali su danas ugovor kojim je otpočela saradnja između Pošte Srbije i „Ananas ecommerce-a“.

Nakon potpisivanja Ugovora sedištu Pošte Srbije, Carević je istakao da je ova kompanija ponosna što je dobila priliku da ostvari saradnju sa Poštom Srbije i time doprinese još boljem iskustvu kupaca, a istovremeno i jačanju poslovanja.

„Snaga i veličina Pošte Srbije nam je kako motiv, tako i odličan oslonac za dalji razvoj Ananas ekosistema. Od samog pokretanja Ananasa, fokus poslovanja je na vrhunskom servisu, što smo izuzetnim rezultatima i dokazali. Baš zbog toga, strateška saradnja s tržišnim liderom u oblasti kurirskih usluga u Srbiji za nas predstavlja veliko zadovoljstvo, ali i veliki poslovni uspeh“, izjavio je Carević.

„Kurirski servis Pošte Srbije Post Ekspres sa svojom razgranatom i savremenom poštanskom mrežom već dvadeset godina korisnicima omogućava najbrži, najkvalitetniji i najsigurniji prenos pošiljaka u unutrašnjem saobraćaju na teritoriji cele Srbije. Drago nam je što je jedna velika i pouzdana platforma kao što je Ananas prepoznala upravo te kvalitete Pošte Srbije i što smo današnjim potpisivanjem, kao dve kompanije koje su poznate upravo kao pouzdane, brze i pristupačne korisnicima Ananasa omogućuli još bolje korisničko iskustvo“, izjavio je Đorđević.