Pošta Srbije - Otvorena pošta u prostorijama kompanije JUMKO u Vranju

1.6.2023.

Otvorena pošta u prostorijama kompanije JUMKO u Vranju

Zoran Đorđević, v.d. direktor Pošte Srbije, u prisustvu top menadžmenta Pošte, saradnika i kolega iz Vranja, otvorio je poštu u prostorijama kompanije JUMKO u Vranju. Pošta 17509 Vranje, na adresi Jedanaestog kongresa 6, od danas, poštansko-finansijske usluge pruža radnim danima od 8 do 15.30 časova.

„Uz podršku naših partnera iz JUMKA, omogućili smo da njihovi zaposleni, službenici saobraćajne policije i carinske ispostave, špediterske kuće i druge kompanije iz okruženja, u krugu kompanije obave svakodnevne poslove platnog prometa, prijema pošiljaka i menjačnice. Biće i drugih novina u Vranju, današnju posetu iskoristili smo i da utvrdimo šta bi građani Vranja želeli da u narednom periodu dobiju što se naših usluga tiče i šta je potrebno našim zaposlenima da bismo pružili još kvalitetnije usluge i da ih za to nagradimo. Nastavićemo obnovu naših pošta na jugu zemlje i proširiti asortiman novih digitalnih usluga”, rekao je Zoran Đorđević.

Kolegijum direktora Pošte Srbije održao je danas i redovnu sednicu u Vranju, na kojoj su razmatrani izveštaji o radu, prioritetne potrebe i osobenosti pružanja poštanskih usluga na teritoriji vranjske opštine.