Pošta Srbije - Renoviran poštansko-logistički centar u Somboru

14.11.2022.

Renoviran poštansko-logistički centar u Somboru

Vršilac dužnosti direktora Pošte Srbije Zoran Đorđević, direktor Funkcije poštanske mreže Dejan Šijak i direktorka Regionalne radne jedinice „Subotica, Zrenjanin, Sombor, Kikinda” Tatjana Andrić, otvorili su danas novi lokalni poštansko-logistički centar u Somboru. Posle punih dvadeset godina, ovaj logistički centar se iselio iz iznajmljenog prostora i ponovo funkcioniše u poslovnim prostorijama u vlasništvu Pošte Srbije.

Đorđević je u obilasku novog savremenog prostora zaposlenima poručio da će Pošta Srbije nastaviti sa ulaganjima u poštansku mrežu, kao i da se aktivno radi na modernizaciji poslovnih procesa i jačanju kapaciteta regionalnih i lokalnih poštansko-logističkih centara.

„U veoma kratkom roku uspeli smo da osmislimo tehnološko rešenje i izvedemo sve neophodne radove na adaptaciji objekta internim resursima. Za svega nekoliko meseci rešili smo problem LPLC Sombor koji je još 2002. godine izmešten i koji je otežano funkcionisao. Ulaganjem u poštansko-logističke centre, rekonstrukcijom i  tehnološkim osavremenjavanjem idemo u korak sa zahtevima kako korisnika, tako i zaposlenih. Poboljšanje uslova rada za sve naše zaposlene je jedan od prioriteta rukovodostva, zbog čega ćemo i u narednom periodu, kao i do sada, pažljivo osluškivati njihove potrebe”, izjavio je Đorđević.

Kompletno renovirani prostor LPLC 25200 Sombor koji će omogućiti efikasniju preradu pošiljaka na lokalu, nalazi se u ulici Dositeja Obradovića 12, u sedištu Područne jedinice „Sombor”.