Pošta Srbije - Sastanci sa upravnicima pošta u Nišu, Leskovcu i Vranju

8.7.2022.

Sastanci sa upravnicima pošta u Nišu, Leskovcu i Vranju

Vršilac dužnosti direktora Pošte Srbije Zoran Đorđević danas je u poseti radnim jedinicama na jugu Srbije. Na sastancima u Radnoj jedinici „Niš” i Regionalnoj radnoj jedinici „Vranje, Leskovac, Prokuplje, Pirot”, u sedištu u Nišu i Vranju, kao i u Područnoj jedinici „Leskovac” sa upravnicima svih pošta, bilo je reči o svim aktuelnim projektima i planovima za dalju realizaciju, kao i o novinama u organizaciji rada.

Direktor Đorđević detaljno je predstavio mogućnosti za uključivanje u projekat „PostPro” za zaposlene, gde mogu ostvariti dodatne prihode. Rekao je da projekat beleži veliko interesovanje, a kolege koje su među prvima startovale zaključile su već i prve ugovore. Govorio je i o termin-planu modernizacije infrastrukture na ovom području, projektima koji obuhvataju ceo sistem i prioritetima na nivou radnih jedinica. Najavio je projekat „Mobilni poštar” i uvođenje novog sistema za planiranje ruta poštara i dostavljača.

Na sastancima su obrađene i teme novog sistema za svrstavanje pošta u redove i aktuelnog rotiranja upravnika, preduzetih sa ciljem aktiviranja svih potencijala za postizanje još boljih pojedinačnih rezultata, o čemu su upravnici pošta izneli dosadašnja iskustva. Oni su govorili i o specifičnim potrebama i izneli predloge za unapređenje svojih aktivnosti.

„Redovna razmena i „spuštanje” informacija do svakog pojedinca, neophodni su za dobro upravljanje i funkcionisanje celog sistema. Pored svih ambicioznih projekata koje smo pokrenuli i stalnih ulaganja, računamo na visoku motivaciju i profesionalizam naših zaposlenih, celog tima. Oni uvek mogu da daju predloge i prenesu svoja iskustva i ideje i sugerišu rešenja, a svi predlozi biće pažljivo razmotreni”, poručio je Zoran Đorđević.

Tokom posete Vranju, direktor Đorđević obišao je i kompaniju JUMKO, koja proizvodi uniforme za Poštu Srbije, sastao se sa predstavnicima kompanije i razgovarao o narednim koracima u okviru uspostavljene saradnje.

U okviru ranije utvrđenog plana za održavanje sastanaka sa svim upravnicima pošta u celoj zemlji preostao je manji broj poseta direktora Đorđevića radnim jedinicama.