Pošta Srbije - Održani sastanci sa upravnicima pošta u Kragujevcu, Kraljevu i Kruševcu

22.6.2022.

Održani sastanci sa upravnicima pošta u Kragujevcu, Kraljevu i Kruševcu

Današnjim sastancima u sedištima regionalnih radnih jedinica „Kragujevac, Jagodina, Kruševac“, „Kraljevo, Čačak“ i u područnoj jedinici „Kruševac“, v.d. direktora Pošte Srbije Zoran Đorđević nastavio je sastanke sa upravnicima pošta, prema ranije utvrđenom planu.

Sastancima su prisustvovali zamenik direktora Funkcije poštanske mreže Viktor Kostić, direktori radnih jedinica „Kragujevac, Jagodina, Kruševac“ i „Kraljevo, Čačak“ Dušan Vranić i Nenad Nerić, i pomoćnik direktora RRJ u područnoj jedinici „Kruševac” Nikola Filipović.

Đorđević i Kostić su u razgovoru sa upravnicima razmenili iskustva o aktuelnim novinama - rotaciji upravnika i svrstavanju pošta u redove i upoznali zaposlene sa operativnim planovima i aktuelnim projektima koji se odnose na unapređenje poštansko-logističkog sistema, širenje mreže i nove usluge. Đorđević je govorio i o implementaciji novog sistema za planiranje ruta poštara i dostavljača „Mobilni poštar“, kao i o mogućnosti ostvarivanja dodatnog prihoda za zaposlene u Pošti Srbije, angažovanjem na poslovima posredovanja u prodaji kredita i drugih proizvoda Banca Intesa ad, odnosno posredovanja u prodaji usluga Telekoma Srbija ad, u okviru zavisnog privrednog društva PostPro.