Pošta Srbije - Direktor Đorđević sa upravnicima pošta u Čačku i Užicu

13.6.2022.

Direktor Đorđević sa upravnicima pošta u Čačku i Užicu

Zoran Đorđević, v.d. direktora Pošte Srbije, nastavio je danas obilaske i posete radnim jedinicama širom Srbije, prema ranije utvrđenom planu. Održani su sastanci u sedištu Radne jedinice „Užice, Šabac, Valjevo” i u Područnoj jedinici „Čačak” sa upravnicima svih pošta sa teritorije Užica i Čačka.

Prisustvovali su izvršni direktor Miloš Đurić, direktor i zamenik direktora Funkcije poštanske mreže Dejan Šijak i Viktor Kostić, direktori radnih jedinica „Užice, Šabac, Valjevo” i „Kraljevo, Čačak” Slobodan Šiljković i Nenad Nerić, i direktor Područne jedinice „Čačak” Dragan Radivojević.

Direktoru Đorđeviću predočene su aktuelnosti iz domena poslovanja ovih organizacionih jedinica, potrebe sa terena i dosadašnje aktivnosti i iskustva povodom novina u radu – rotacije upravnika i novog uređenja za svrstavanje pošta u redove. Interesovanje je iskazano i za projekte modernizacije pošta na ovom području, širenje i obnovu poslovnica i dostavnih vozila.

Direktor Đorđević govorio je o ostvarenom napretku u okviru aktuelnih projekata i daljim planovima koji se odnose na ceo poštansko-logistički sistem, kao i na specifične tačke za intervencije na lokalu. Objasnio je plan implementacije i očekivanja od projekta „Mobilni poštar” i prednosti uvođenja novog sistema za planiranje ruta poštara i dostavljača.

Posete regionalnim radnim i područnim jedinicama i sastanci sa upravnicima svih pošta u celoj zemlji nastaviće se u narednom periodu.