Pošta Srbije - Pošta Srbije u društvu svetske veslačke elite

30.5.2022.

Pošta Srbije u društvu svetske veslačke elite

Pošta Srbije podržala je organizaciju Svetskog kupa u veslanju koji je održan od 27. do 29. maja u Beogradu, na Adi ciganliji, uz prisustvo više od 500 takmičara iz 36 zemalja.

Podrška ovom velikom međunarodnom veslačkom takmičenju zasnovana je na dugoročnom opredeljenju Pošte Srbije ka društveno-odgovornom poslovanju koje se, između ostalog, ogleda i u podršci sportu i zdravim stilovima života.

„Veslanje je jedan od najplemenitijih sportova koji pomaže zdravom i stabilnom psihofizičkom razvoju mladih ljudi koji se njime bave i već decenijama unazad donosi velike međunarodne trofeje i uspehe našoj zemlji. Našim učešćem, ne samo da smo želeli da iskažemo podršku sportu, već smo želeli da pomognemo da Svetski kup bude organizovan na najvišem nivou i tako pokažemo da su Beograd i Srbija sposobni i spremni da budu domaćini najvećih svetskih manifestacija“, rekao je vršilac dužnosti direktora Pošte Srbije, Zoran Đorđević, koji je ujedno bio i član Organizacionog odbora Svetskog kupa u veslanju.