Pošta Srbije - Još samo tri dana za prijavu na konkurs „100 uspešnih poslovnih žena”

5.4.2022.

Još samo tri dana za prijavu na konkurs „100 uspešnih poslovnih žena”

Prvi nacionalni nagradni konkurs Pošte Srbije „100 uspešnih poslovnih žena”, završava se 8. aprila 2022. godine, a od njegovog početka 8. marta do sada, pristiglo je više stotina prijava. Preduzetnice i osnivači ili zakonske zastupnice malih preduzeća sa teritorije cele Srbije, kojima je konkurs namenjen i koje to još uvek nisu učinile, u naredna tri dana imaju priliku da se prijave na izboru za najuspešnije poslovne žene u Srbiji.

Prijavljivanje se vrši jednostavnim onlajn postupkom na stranici Pošte Srbije http://preduzetnice.posta.rs, gde su dostupni svi uslovi konkursa i obrazac za prijavu. Proglašenje pobednica konkursa po oceni stručne Komisije, planira se krajem aprila, dok su kriterijumi za ocenjivanje, između ostalog, uspešnost prezentovanih poslovnih aktivnosti ili poslovne ideje, nagrade u oblasti poslovanja ili stvaralaštva i društveno-odgovorne aktivnosti.

Za 100 kandidatkinja čije prijave budu najbolje ocenjene, Pošta Srbije obezbediće nacionalnu vidljivost poslovanja kroz besplatan oglasni prostor u više od 1.500 pošta širom Srbije, predstavljanjem njihovih biznisa u brošuri, koja će biti dostupna bez naknade korisnicima poštanskih usluga, kao i u onlajn brošuri, na monitorima u poštama, na korporativnom sajtu i zvaničnim profilima Pošte na Instagramu, Fejsbuku i Linkedinu.

Pošta Srbije snažno podržava žensko preduzetništvo i još jednom poziva sve preduzetnice širom zemlje da se do 8. aprila uključe u izbor na kome mogu osvojiti vredne nagrade, koje će doprineti jačanju njihovog poslovanja, afirmaciji biznisa, povećanju konkurentnosti i boljem pozicioniranju na nacionalnom tržištu roba i usluga.

Za dodatna pitanja na raspolaganju je imejl adresa konkurspreduzetnice@posta.rs.