Televizija i internet - O usluzi

Televizija i internet

Usluge televizije i interneta pružaju se pojedinačno i u okviru Pošta NET paketa.

Pošta NET nudi usluge digitalne televizije pojedinačno, i u okviru Pošta NET paketa, sa internetom.

Osnovna ponuda podrazumeva prijem velikog broja analognih i digitalnih kanala, među kojima su i HD kanali, kao i određene FM kanale. Pošta NET omogućava i prenos lokalnih TV kanala, u zavisnosti od teritorije na kojoj žive korisnici. Osnovna ponuda obuhvata preko 100 digitalnih i 70 analogna kanala.

Spisak kanala

Više informacija o uslugama pročitajte na postanet.rs.

Prednosti digitalne televizije su čista i oštra slika, kvalitetniji zvuk, prilagođenost novim modelima TV uređaja, mogućnost gledanja sadržaja u formatima u kojima su snimljeni. Pošta NET neprekidno radi na proširenju i poboljšanju ponude, vodeći računa o sadržajima i atraktivnosti paketa, kao i jezicima na kojima se programi emituju.

Kablovski i ADSL internet

Siguran i kvalitetan pristup Internetu, po izuzetno pristupačnim cenama.

Osnovna prednost kablovskog interneta za poslovanje jeste bolja iskorišćenost veze između glavne stanice i korisnika, odnosno manji gubici u prenosu, kao i mogućnost većeg protoka od korisnika prema glavnoj stanici (upload).

Pošta NET svim svojim poslovnim korisnicima obezbeđuje besplatan WiFi kablovski modem, kompatibilan sa Euro DOCIS 2.0 standardom, do 2 dinamičke IP adrese i pet besplatnih adresa na domenu ptt.rs.

Usluga kablovskog interneta dostupna je u Beogradu, Novom Sadu, Smederevu i Subotici.

Cene Pošta NET ADSL interneta su među najpovoljnijim na tržištu.

ADSL internet je najrasprostranjeniji tip DSL, koji za pristup Internetu koristi najveći broj pravnih lica. Prednosti Pošta NET ADSL interneta su višestuke: stalna veza sa internetom, uz nezavisno korišćenje telefonske veze, velike brzine prenosa, niske cene.

Za poslovne korisnike Pošta NET je obezbedio: besplatan WiFi modem, do pet imejl adresa na domenu ptt.rs i besplatnu seobu ADSL priključka.

Povezane usluge i informacije