Телевизија и интернет - О услузи

Телевизија и интернет

Услуге телевизије и интернета пружају се појединачно и у оквиру Пошта НЕТ пакета.

Пошта НЕТ нуди услуге дигиталне телевизије појединачно, и у оквиру Пошта НЕТ пакета, са интернетом.

Основна понуда подразумева пријем великог броја аналогних и дигиталних канала, међу којима су и HD канали, као и одређене FM канале. Пошта НЕТ омогућава и пренос локалних ТВ канала, у зависности од територије на којој живе корисници. Основна понуда обухвата преко 100 дигиталних и 70 аналогна канала.

Списак канала

Више информација о услугама прочитајте на postanet.rs.

Предности дигиталне телевизије су чиста и оштра слика, квалитетнији звук, прилагођеност новим моделима ТВ уређаја, могућност гледања садржаја у форматима у којима су снимљени. Пошта НЕТ непрекидно ради на проширењу и побољшању понуде, водећи рачуна о садржајима и атрактивности пакета, као и језицима на којима се програми емитују.

Кабловски и АДСЛ интернет

Сигуран и квалитетан приступ Интернету, по изузетно приступачним ценама.

Основна предност кабловског интернета за пословање јесте боља искоришћеност везе између главне станице и корисника, односно мањи губици у преносу, као и могућност већег протока од корисника према главној станици (upload).

Пошта НЕТ свим својим пословним корисницима обезбеђује бесплатан WiFi кабловски модем, компатибилан са Euro DOCIS 2.0 стандардом, до 2 динамичке IP адресе и пет бесплатних адреса на домену ptt.rs.

Услуга кабловског интернета доступна је у Београду, Новом Саду, Смедереву и Суботици.

Цене Пошта НЕТ АДСЛ интернета су међу најповољнијим на тржишту.

АДСЛ интернет је најраспрострањенији тип DSL, који за приступ Интернету користи највећи број правних лица. Предности Пошта НЕТ АДСЛ интернета су вишестуке: стална веза са интернетом, уз независно коришћење телефонске везе, велике брзине преноса, ниске цене.

За пословне кориснике Пошта НЕТ је обезбедио: бесплатан WiFi модем, до пет имејл адреса на домену ptt.rs и бесплатну сеобу АДСЛ прикључка.

Повезане услуге и информације